091211 - Godmorgon

Okej, jag har suttit och läst nu på morgonen i den boken "dagens pucko" den är ju skit kul att läsa haha. Så måste bara berätta detta sjuka historia.

( en rumänsk 43 åring & fembarns pappa hade fått nog och ville inte ha fler barn så han ville köpa nåt slag av preventivmedel och det blev kondomer. Men kondomen hade varit för stor så han hade limat dit den med superlim, det hade blivit så varmt av superlimet så "snorren" hade domnat. I början ville han inte åka in till sjukhuset för han hade bara köpt en kondom som han hade tänk använda flera gånger, men till slut stod han väl inte ut och åkte in, personalen hade fått dra som hundar för att få loss den XD . Smart kille verkligen, han hade i alla fall inte lyssnat på läraren under sexualkunskapen, eller dom kanske inte lär ut det i Rumänien? )

 

Nu blir det att göra iordningen sig för att sedan åka in till skolan. Ikväll blir det mys framför tv:n för imorgon är det jobb sedan 18 års kalas för Emmie :P sedan jobbar man söndag med så får bli en lugn fest kväll för min del (y)


Kommentarer
background-color: #FFFFFF;

Skriv en rad:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: ( det är bara jag som ser den )

URL/har du någon egen blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0